Zomerfeesten de Hoeve: razende motoren en knallende muziek op zondag

Foto: Nico Asbroek
Zomerfeesten de Hoeve: zondag

De laatste dag van het mooiste feest van Sint Isidorushoeve is alweer vandaag. Grijp je kans om nog even te genieten van de geweldige sfeer, muziek en races!Lees meer: https://www.haaksbergenactueel.nl/zomerfeesten-de-hoeve-razende-motoren-en-knallende-muziek-op-zondag-19573

Geplaatst door Haaksbergen Actueel op zondag 13 mei 2018

De laatste dag van de Zomerfeesten in de Hoeve is alweer een feit, maar gelukkig is het een lange dag. Al vroeg beginnen de races en de muziek gaat tot laat door. Nog één kans om een te genieten van Zomerfeesten de Hoeve 2018.

Ondanks de weersvoorspellingen van het KNMI kan de dag eigenlijk niet stuk. Doordat de optredens verdeeld zijn over twee tenten kan iedereen, mocht het flink gaan regenen, een droge plek zoeken. De volgende bands zorgen voor de muzikale omlijsting:

De Paloma’s (16.00 uur)


Bökkers (17.00 uur)

Vezpa (17.45 uur)

Red Hot Chili Neppers (19.15 uur)

Vangrail (21.00 en 22.45 uur)

Het hele tijdschema:

zondag
Bron: Zomerfeesten de Hoeve

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden

ADVERTENTIE

Lees ook

Reacties zijn gesloten.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Michorius
Schmitz
Troel