Zomerfeesten de Hoeve: Hemelvaartsdag met Rowwen Hèze, DI-RECT en meer

Nog twee nachtjes slapen en dan gaan de zomerfeesten in de Hoeve weer van start. Ook dit jaar is er een bomvol programma. In de aanloop naar het festijn besteedt Haaksbergen Actueel hier volop aandacht aan en zullen wij de komende tijd de verschillende feestdagen uitlichten.

Al ver voor Hemelvaartsdag begint het te kriebelen bij de vele feestgangers uit de Hoeve, Haaksbergen en andere Twentse dorpen. Het terrein van de Zomerfeesten is omgebouwd tot een waar festivalterrein met de kermis, de feesttenten en de crossbaan. Ook dit jaar is er een groot podium in de buitenlicht, waar de grote bands op zullen treden. Mocht de regen met bakken uit de hemel vallen, geen probleem, er zijn ook voldoende tenten om naar uit te wijken, dus het feest kan gewoon doorgaan.

De donderdag van de zomerfeesten staat ook als vanouds weer in het teken van de autorodeo. Vanaf 10.30 uur begint dit spektakel op het feestterrein aan de Goorsestraat. Na afloop van de rodeo is het tijd voor een drankje en muziek. Als vanouds zijn het niet de minste bands die hun opwachting maken in de Hoeve. Vanaf 16.00 uur zijn onder andere deze headliners te zien:

Di-rect (17.00 uur)
Deze Haagse rockband toert al heel wat jaren door Nederland en heeft ook de Hoeve al vaker met een bezoek vereerd. De band is bekend van hits als ‘Times are changing’ en ‘This is who we are’.

Jody Bernal (20.00 uur)
Que si, que no… wie kent hem niet. Maar het is niet het enige dat Jody Bernal ooit heeft gezonden. Eind 2017 kwam deze zanger terug met de zomerhit La Colegiala, die hij samen met The Boy Nextdoor en Fresh Door opnam.

Rowwen Hèze (20.45 uur)
Deze Limburgse dialectband bestaat al meer dan dertig jaar en weet menig feesttent op z’n kop te zetten. Het is niet voor het eerst dat ze de Zomerfeesten in de Hoeve bezoeken. Legendarisch is het jaarlijkse slotconcert in de Tent in America, waar fans vanuit het hele land naar toe komen.

The Euro’s (00.15 en 1.45 uur)
Deze coverband is niet weg te denken bij de zomerfeesten. Met z’n drieën zetten ze een show weg, waar menig grote band jaloers op zal zijn.

tijdschema

Bron: Zomerfeesten De Hoeve

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

ADVERTENTIE[the_ad_group id=”474″]