Wie wordt sportkampioen van Haaksbergen in 2017?

Sportkampioen

Foto: Betty Morsinkhof

De prijs wordt pas in februari uitgereikt, maar Haaksbergenaren kunnen nu al aangeven bij de gemeente welke sporters in de prijzen moeten vallen bij het Sportgala 2017.

Vorig jaar wonnen sporttalent Tess Kleinsman, sportvrouw Daphne Knijff, sportman Steffan Winkelhorst en sportploeg jongens A1 van HSC ’21 bij het gala. Nu wordt gezocht naar de opvolgers. Deze moeten wel aan een aantal criteria voldoen. Zo moeten de bijvoorbeeld genomineerden in 2017 in Haaksbergen gewoond hebben. Het gaat ook niet alleen om de beste sportprestaties, maar ook om het uitdragen van de sport.

Criteria
De voorgedragen kandidaten moeten wel aan enkele criteria voldoen:
– De genomineerde moet woonachtig zijn in Haaksbergen in het jaar dat de sportprestatie is geleverd (in dit geval dus 2017)
– Men hoeft niet speciaal lid te zijn van een Haaksbergse sportvereniging
– Beneden de 16 jaar valt men in principe in de categorie sporttalent
– Alleen Haaksbergse sportploegen (senioren en jeugd) kunnen worden voorgedragen. Voor de senioren geldt dat alleen het eerste team of elftal kan worden voorgedragen. Bij de jeugdploeg kunnen alleen de eerste selectieteams vanaf de D-jeugd tot en met de A-jeugd worden voorgedragen (dus de A1, B1, C1 en D1)
– Eén aanmelding per kandidaat is voldoende. Het aantal aanmeldingen telt niet mee.

Aanmelden
Inwoners kunnen hun kandidaat tot het eind van het jaar per mail aanmelden bij Niels Hartlief, aangevuld met een korte omschrijving van de geleverde prestaties in 2017 én contactgegevens van de indiener.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

ADVERTENTIE[the_ad id=”14839″]