Wisselgeld gestolen bij twee inbraken in Haaksbergen

wisselgeld

Foto: Politie Haaksbergen

Haaksbergen – De politie Haaksbergen is op zoek naar getuigen van twee inbraken in de nacht van donderdag 17 of vrijdag 18 november.

Zowel bij André’s schoen- en sleutelservice aan de Spoorstraat als bij Pizzeria De Molen aan de Eibergsestraat werd ingebroken. In beide gevallen werd wisselgeld gestolen. Uit onderzoek is gebleken dat het gaat om één dader, een persoon gekleed in donkere kleding. Op de Spoorstraat is ingebroken tussen 5.15 uur en 5.27 uur, het precieze tijdstip aan de Eibergsestraat is niet bekend.

wisselgeld

Foto: Politie Haaksbergen

Rond het tijdstip van de inbraak aan de Spoorstraat rijden veel krantenbezorgers naar het krantendepot via de Spoorstraat en Eibergsestraat. De politie hoopt dat zij mogelijk iets verdachts gezien hebben. Alle informatie is van harte welkom, ook details die wellicht niet interessant lijken. U kunt de informatie via 0900-8844 doorgeven of tijdens de openingsuren aan de collega’s van het Politieservicepunt. Als u de informatie anoniem wilt doorgeven, kunt u bellen met Misdaad Anoniem (0800) 7000.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!