WinterWonderWeekend beide dagen druk bezocht

WinterWonderWeekendHaaksbergen – Het WinterWonderWeekend dat georganiseerd is door Stichting Centrummanagement Haaksbergen is beide dagen druk bezocht.

De vele lichtjes in het dorp van Haaksbergen zorgden zaterdagavond voor een sfeervol samenzijn waarbij veel mensen gezellig een hapje aten bij één van de vele kraampjes en snuffelden tussen diverse kerstartikelen. Scouting De Klomp hield de première van haar kerstvoorstelling bij de levende kerststal en Wereldwinkel Haaksbergen had bezoek van twee zilversmeden uit Nepal die in de winkel klaar stonden om te helpen bij het uitzoeken van sieraden.

Ook zondag stonden de Spoorstraat, de Molenstraat, de Markt, de Blankenburgerstraat en de Jhr. von Heijdenstraat in het teken van het WonderWeekend. Diverse muziekgroepen vertoonden hun kunsten en ook de Haaksbergse Schaapskudde was aanwezig met tientallen schapen. Het WinterWonderWeekend is nog tot 17.00 uur te bezoeken.

Interesse in deze beelden? Mail of bel naar (06) 36 55 79 36.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!