Willy Sticker benoemd tot erelid HSC’21

De aftredend voorzitter Willy Sticker van HSC’21 is op de algemene ledenvergadering van de voetbalvereniging benoemd tot erelid. Sticker werd benoemd vanwege zijn grote betrokkenheid en inzet voor de vereniging.

Sticker was twaalf jaar lang voorzitter van de vereniging en heeft veel betekend voor de vereniging. Zo loodste hij de club in 2010 door een periode met een bestuurscrisis. In 2017 werd hij al gekozen tot Clubman van het jaar. Voordat Sticker actief werd als voorzitter was hij ook al jeugdleider, jeugdtrainer en clubscheidsrechter. Daarnaast hield hij zich een aantal jaren bezig met het kantine- en accommodatiebeheer. Namens HSC’21 was hij lid van het bestuur van de Stichting Groot Scholtenhagen.

Naast het benoemen van Sticker tot erelid werden ook jubilarissen Henk en Peter Schulte gehuldigd, die respectievelijk zeventig en vijftig jaar lid zijn van de club.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden