Weggelopen hond Jack gespot in Haaksbergen

JackHaaksbergen – De hond Jack, die op 26 september wegliep vanuit zijn huis, is de laatste dagen gespot in Haaksbergen. Met een groot team wordt gekeken waar hij zich ophoudt, in de hoop dat hij weer thuis kan komen.

Jack is een Fries stabij en wordt vaak gespot door mensen in de omgeving van Haaksbergen. De hond zou zich nu bevinden in het gebied tussen Delden, Bentelo, Beckum en Haaksbergen. Hoe meer mensen naar hem uitkijken, hoe meer kans er is dat hij snel weer thuis is.

Door het zoekteam zijn verschillende voederplekken ingericht in de hoop dat Jack daarmee te lokken valt. Omdat Jack inmiddels al maanden in het wild losloopt, zal hij met een vangkooi gevangen moeten worden. Door alle meldingen, die nog dagelijks binnenkomen, wordt het gebied waarin Jack zich bevindt steeds duidelijker, waardoor de kans steeds groter wordt dat hij gevonden wordt.

De eigenaren van de hond roepen iedereen op om melding te maken als ze Jack zien. Hij heeft op dit moment geen halsband meer om zoals te zien is op bovenstaande foto’s. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina Help Jack te vinden.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store, Google Play Store en de Windows Phone Store.