Week lang Expo van het Oosten

Expo van het OostenHaaksbergen – Zoals elk jaar houdt Henk Pen caravans & kampeerauto’s ook dit jaar een spetterende show onder de naam Expo van het Oosten. Acht dagen lang staat het bedrijf aan de Westsingel in het teken van de kampeerbeurs.

Tijdens de beurs zijn verschillende kampeermerken aanwezig in de showroomhal met leuke aanbiedingen en is het mogelijk een kijkje te nemen in de nieuwe winkel van Henk Pen, die is uitgebreid met een outdoorgedeelte en een afdeling met buitenkeukens. Vanwege deze uitbreiding komt Henk Pen met een aantal openingsaanbiedingen.

Naast de kampeermerken zijn ook diverse standwerkers aanwezig en is er een heuse braderie in verwarmde tenten. Ook aan de kinderen is gedacht met verschillende activiteiten, waaronder een springkussen. Op de startzaterdag zal een grote verloting plaatsvinden waarbij prachtige prijzen zijn te winnen.

De Expo van het Oosten wordt om 10 uur geopend, en is elke dag tot 17.00 uur open. Het is de zesde editie van de show, voorgaande jaren trok de show duizenden bezoekers.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store, Google Play Store en de Windows Phone Store.