Wederom verlichte carnavalsoptocht in Buurse

verlichte carnavalsoptocht

Foto: Nico Asbroek

Buurse – Dit jaar zal tijdens de verlichte carnavalsoptocht in Buurse de straatverlichting uit zijn. Ook inwoners van Buurse die langs de route wonen zullen zoveel mogelijk de lichten dempen.

De optocht bestaat dit jaar uit dertien grote wagens, elf kleine wagens en vijf prinsenwagens. Ook lopen dertien loopgroepen mee en zijn er nog enkele reclamewagens die meerijden met de optocht door het dorp.

De doorgaande wegen in Buurse zullen vanwege de optocht van 18.15 uur en 21.15 uur afgesloten zijn. De route loopt van de Alsteedseweg naar de Broekheurnerweg, de Noor, Ekkersweg, Goorden, Kleuvert, Wolterinksbree en de Noor naar eindpunt Café Restaurant Winkelman. Parkeren is mogelijk bij de parkeerterreinen aan de Haaksbergerweg en bij Captain Jack aan de Meijersgaardenweg. Vanaf daar is er vervoer mogelijk naar het dorp.

Na afloop van de optocht is het mogelijk om verder de feesten bij Café Restaurant Winkelman, de Residentie van de Windbuul’n. DJ Jeronimo zal de muziek verzorgen.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store, Google Play Store en de Windows Phone Store.