VV Haaksbergen vanaf volgend seizoen getraind door Bert van Losser

Het eerste team van VV Haaksbergen zal vanaf volgend seizoen getraind worden door Bert van Losser. Van Losser is op dit moment nog trainer bij Wesepe. Huidig trainer Michael Dikken vertrekt naar Reutum.

De 44-jarige Van Losser vond in Haaksbergen een enthousiaste club met gezellige mensen die vooral heel veel plezier hebben in voetbal. Dat laatste is wat bij Van Losser ook voorop staat. Het eerste team is onder Dikken vanuit de kelder naar de middenmoot van de vijfde klasse verschoven en vanuit sportief oogpunt wil Van Losser wel het beste uit de ploeg halen.

Begonnen bij de jeugd
Van Losser begon als trainer toen het team van zijn eigen zoon op zoek was naar een nieuwe trainer. Inmiddels traint hij al jaren in de vijfde klasse. Van Losser voelt zich daar prima bij, het is goed te combineren met zijn werk voor RTV Oost en Fox Sports. De trainingen van het team zijn op vaste avonden en de zondagmiddag is prima te combineren. Door het vertrek naar Haaksbergen heeft hij ook meer tijd voor de derde helft in de kantine, laat hij lachend weten.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

ADVERTENTIE[the_ad id=”17507″]