VV Haaksbergen neemt het op tegen FC Twente All Stars

De oudste voetbalvereniging van Haaksbergen is dit jaar 115 jaar oud geworden. Ter gelegenheid van deze verjaardag speelt het eerste elftal van VV Haaksbergen een wedstrijd tegen het All Stars team van FC Twente.

FC Twente All Stars bestaat uit oud-spelers van FC Twente zoals Jeroen Heubach, Thijs Houwing, Rick Platvoet, Kore Becker en Andre Karnebeek. De oudgedienden nemen het op tegen eerste elftal van de club uit Haaksbergen, dat uitkomt in de 5e Klasse B. Naast het All Stars team van Twente heeft VV Haaksbergen ook de stadionspeaker van de club bereid gevonden om de wedstrijd van commentaar te voorzien. De gehele middag zal Jan Bruins dan ook te horen zijn door de speakers op het terrein aan de Scholtenhagenweg.

De wedstrijd begint zaterdag 16 juni om 14.30 uur. Entreekaarten voor de wedstrijd zijn verkrijgbaar voor 3,00 euro. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis komen kijken. Naast de spectaculaire wedstrijd zal ook een grote verloting plaatsvinden, waarvan de hoofdprijs een ballonvaart voor twee personen is. De loten worden verkocht voor 5,00 euro per zes loten.

In de 115 jaar dat de vereniging bestaat zijn er hoogte- en dieptepunten geweest. De laatste jaren is dankzij de leden en de vrijwilligers een flinke groei ontstaan in de jeugdafdeling, zodat voor het komende seizoen weer alle jeugdelftallen bezet zijn. Op beide weekenddagen is er sprake van volwaardige seniorenelftallen én de club heeft haar eigen G-team.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden