Vluchtauto overvaller tankstation Goorsestraat gevonden

overval

Foto: Politie Haaksbergen

De vluchtauto waarmee de overvaller gevlucht is nadat hij het tankstation van Nettotank aan de Goorsestraat in Sint Isidorushoeve had overvallen, is teruggevonden op de Rembrandtstraat in Haaksbergen.

De auto werd dinsdag door politieagenten aangetroffen bij het kruispunt van de Rembrandtstraat met de Jan Vermeerstraat. De politie hoopt dat mensen gezien hebben dat het voertuig daar geparkeerd is of dat een persoon zich verdacht ophield in de buurt van de auto.

De overvaller bedreigde maandag rond het middaguur de medewerker van het tankstation aan de Goorsestraat met een wapen. De man vluchtte met een onbekend geldbedrag in de richting van Goor in de teruggevonden Peugeot. De dader is een blanke man van ongeveer 1.80 meter lang die grijs gekleed was. Hij droeg een muts en had zijn gezicht bedekt.

Contact opnemen met de politie kan via de Facebookpagina of telefonisch via (0900) 8844. Het proces-nummer is 2018118595.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

ADVERTENTIE[the_ad_group id=”474″]