Vijf jaar Slagerij Broekhuis: Let’s meat up!

René Broekhuis maakte zijn droom werkelijkheid: een eigen slagerij met eerlijk kwaliteitsvlees. Inmiddels bestaat de slagerij vijf jaar en dat is voor hem reden voor een feestje.

Veel mensen hebben al kennis gemaakt met de kwaliteit die Broekhuis levert. Kwaliteit die niet zomaar aan komt waaien: Broekhuis houdt zich bewust bezig met het welzijn van de dieren. Hoe beter een dier het heeft, hoe beter het vlees. Dat is ook te proeven tijdens het jubileumfeestje Let’s Meat Up! Met drie consumptiemuntjes is het voor alle bezoekers mogelijk om kennis te maken met het kwaliteitsvlees van Broekhuis. Voor de kenners is het de mogelijkheid om nog een keer extra te genieten.

Gratis proeven

Naast de verschillende proeverijen van de producten van de slagerij zelf, is er ook de mogelijkheid om te genieten van andere producten, zoals een drankje of een ijsje. De muzikale omlijsting van het geheel wordt verzorgd door Nederlandstalige artiesten en er zelfs de mogelijkheid om biggetjes te knuffelen. Het feestje begint zondag om 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De entree is gratis. Het feest wordt gehouden op het pleintje bij het kruispunt van De Kalter en de Spoorstraat.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden