Vermissing Turkije: ‘Zoektocht stilgelegd door warmte’

De grootschalige zoektocht naar de 21-jarige Joey Hoffmann in de omgeving van Silifke in Turkije is stilgelegd door de warmte, zo schrijft de NOS. Het is nog niet bekend of de zoektocht later afgerond wordt.

Heuvels
Vanaf het punt waar Hoffmann voor het laatst gezien is heuvelafwaarts is zonder resultaat doorzocht, laat verslaggever Nicole le Fever van de NOS weten. Heuvelopwaarts is het onderzoek nog niet volledig afgerond, maar desondanks werd besloten niet verder te zoeken.

Onderzoek
Zaterdag is voor het eerst grootschalig gezocht naar de vermiste Hoffmann uit Haaksbergen. Er zijn tientallen mensen, speurhonden en drones ingezet. Hoffmann werd op 8 juli voor het laatst gezien in gezelschap van Bjorn Breukers en Derya Un. Breukers was gedeeltelijk aanwezig bij het onderzoek in de buurt van Silifke.

Meldingsplicht
Breukers en Un zijn vrijdag vrijgelaten door de Turkse politie, waar zij al enige dagen verbleven om mee te werken aan verhoor. Zij hebben wel meldingsplicht en mogen het land niet verlaten.

Meer informatie over deze zaak lees je hier. Heb je tips of informatie over deze zaak laat het ons weten via info@haaksbergenactueel.nl

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

  1 comment for “Vermissing Turkije: ‘Zoektocht stilgelegd door warmte’

  1. jolanda van den brink
    5 augustus 2017 at 19:39

    is die niet op eigen houtje naar een hotel gegaan of ze een kamer voor hem hadden,want hij liep langs de zee terug
    of de landeigenaar heeft hem in zijn huis opgenomen,en niet willen vertellen dat die daar is

Comments are closed.