Vermissing Turkije: ‘Mogelijk sporen van Joey gevonden, graafmachine aanwezig’

Tijdens een nieuwe, specialistische speurtocht in de omgeving van Silifke in Turkije zijn mogelijk sporen van de 21-jarige vermiste Joey Hoffmann uit Haaksbergen gevonden. Dat meldt AD-verslaggever Peter Winterman op Twitter.

Een Turkse agent zou tegen Winterman hebben aangegeven dat er sporen zijn gevonden, mogelijk van bloed, in het gebied waar men aan het zoeken is naar Hoffmann. De plaatsvervangend politiechef van Silifke kan nog niets bevestigen over het vinden van sporen in het zoekgebied. Donderdagmiddag werd bekend dat er niets gevonden werd. De zoektocht wordt later hervat.

Zoektocht
Zaterdag werd al gezocht met ruim zeventig man en twee honden en twee drones, inmiddels is er meer specialistischer hulp ingeschakeld. Zo is onder meer een legervoertuig aanwezig wat kan zien of in de grond gegraven is. Zo’n twintig agenten en militairen zoeken samen met twee honden uit Ankara naar de vermiste Hoffmann. De zoektocht is extra vroeg begonnen vanwege de hitte. Nadat het te warm werd voor de honden, was het de beurt aan de technische recherche om te zoeken in het gebied. Rond het middaguur is ook een graafmachine het gebied ingereden.

Steeds meer duidelijkheid
In de maand die Hoffmann nu vermist is, wordt steeds meer duidelijk over de reis die hij maakte met Bjorn Breukers en Derya Un. In de periode dat de laatste twee als vermist te boek stonden, verbleven zij in het huis van de oma van Un in Tarsus, waar ook de vader van Un woont.

Meer informatie over deze zaak lees je hier. Heb je tips of informatie over deze zaak laat het ons weten via info@haaksbergenactueel.nl

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

  2 comments for “Vermissing Turkije: ‘Mogelijk sporen van Joey gevonden, graafmachine aanwezig’

 1. Sandra badart
  11 augustus 2017 at 11:47

  Dat stel heeft hem gewoon in ruzie om geld vermoord dat is gebeurt Door die vrouw is begonnen dat voel ik gewoon en in ruzie tussen de 2 mannen heeft joey t leven ge l aten wat vies hey.dat is mijn gevoel heel sterk

  • jolanda van den brink
   12 augustus 2017 at 21:45

   ik denk dat het anders is gegaan
   joey had geld gepind,en toen hij in de douche zat,heeft ze al het geld van hem gestolen,en de ober van het restaurant weet hier ook meer van,hij heeft zelf een bootje,en op een verlaten eilandje in de zee ,niet ver van het strand af,daar ligt joey,heb een foto van hem gezien en zijn witte petje ligt er bij.ze hoeven niet in de vallei te zoeken maar aan de kust,en derya heeft hem voor het laatst nog gezien en gesproken,zij weet meer van hem,zij heeft joey in de val gelokt,om mee te gaan naar Turkije,wat het stel allemaal verteld klopt helemaal niks meer van,ze liegen stuk voor stuk.en de familie maar laten denken dat joey heelhuids terug zal komen,wat niet het geval is.groetjes van een girl

Comments are closed.