Vermissing Turkije: ‘Joey niet in buurt van kampeerplek’

Foto: Politie en Google/Bewerking Rogier van den Berg

De grootschalige zoektocht naar Joey Hoffmann in de buurt van de kampeerplek waar hij zou zijn geweest met Bjorn Breukers en Derya Un is definitief afgebroken. Volgens de politiechef in Silifke is daar niets te vinden. Dat meldt Telegraaf-verslaggever Koen Nederhof op Twitter.

Geen lichaam
Bij het onderzoek dat zaterdagochtend al vroeg begon werd niets gevonden. Daarmee is volgens de politiechef vastgesteld dat er geen lichaam is in het gebied. De politie zette 75 agenten in, twee speurhonden en ook drones. Ondanks dat de zoektocht is afgebroken, gaat het onderzoek naar de vermiste 21-jarige Haaksbergenaar gewoon verder.

Meer informatie over deze zaak lees je hier. Heb je tips of informatie over deze zaak laat het ons weten via info@haaksbergenactueel.nl

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden>

Lees ook

Reacties zijn gesloten.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Michorius
Kornuiten
Troel