Vermissing Turkije: ‘Graafactie levert niets op, wellicht morgen verder’

De nieuwe zoektocht naar de vermiste Joey Hoffmann heeft ondanks de inzet van specialistische middelen en een graafmachine niets opgeleverd. Dat melden diverse verslaggevers die aanwezig zijn vlak bij het zoekterrein op Twitter.

Toen meer materiaal werd gebruikt bij de zoektocht werd gehoopt dat er sporen gevonden zouden zijn, maar het tegendeel blijkt waar. Volgens verslaggever Koen Nederhof heeft de hoofdcommissaris via zijn duim laten weten dat er niets gevonden is. Rond 13.00 uur werd de zoektocht gestaakt vanwege de hitte.

Spoor
Een van de lijkhonden zou een spoor geroken hebben tijdens de zoektocht, waarna er gegraven is. Er werd daar echter niets gevonden. Volgens AD-verslaggever Peter Winterman komen de honden waarschijnlijk vrijdag weer in actie.

Meer informatie over deze zaak lees je hier. Heb je tips of informatie over deze zaak laat het ons weten via info@haaksbergenactueel.nl

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!