Vermissing Turkije: ‘Breukers begin juli met ernstige verwondingen in ziekenhuis’ (update)

Bjorn Breukers, die tot zondag samen met zijn echtgenote Derya Un vermist was, heeft zich vlak na de verdwijning van Haaksbergenaar Joey Hoffmann met ernstige verwondingen in het ziekenhuis gemeld. 

Dat heeft de Turkse politiechef Ilker Centinkaya tegen een verslaggever van het AD gezegd, die  in de Turkse stad Tarsus is. Volgens de politiechef meldde Breukers zich op 9 juli in het ziekenhuis van Silifke. Kort daarvoor zou hij nog samen met Hoffmann zijn geweest.

‘Hij had ernstige verwondingen, onder meer aan zijn gezicht. Omdat er twee maanden daarvoor een nier bij hem was verwijderd, moest hij een paar dagen in het ziekenhuis blijven’, aldus de politiechef tegen het AD.

De verwondingen kwamen volgens Breukers omdat hij van een rots was gevallen, maar de Turkse politie zet hier vraagtekens bij. Hoewel de Haaksbergenaar langer in het ziekenhuis moest blijven, besloot hij na een nacht te vertrekken.

Update: ‘Breukers en Un waren elkaar kwijt en troffen elkaar weer in het ziekenhuis’

Volgens RTL Nieuws is Breukers met een ambulance naar het ziekenhuis van Silifke gebracht. Hij had nierfalen, honger, krassen op zijn arm en verwondingen die leken op geweld. Hij had geen paspoort en geen geld bij zich.

Enkele uren later werd zijn vrouw binnengebracht. Ze zouden elkaar de dagen ervoor niet hebben gezien. Hoewel Breukers op de intensive care moet verblijven, tekenen hij en zijn vrouw papieren zodat ze zelf verantwoordelijk zijn voor de gevolgen en het ziekenhuis mogen verlaten. Dat doen ze midden in de nacht. Breukers zou alleen in zijn operatiehemd zijn vertrokken.

Meer informatie over deze zaak lees je hier. Heb je tips of informatie over deze zaak laat het ons weten via info@haaksbergenactueel.nl

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

  2 comments for “Vermissing Turkije: ‘Breukers begin juli met ernstige verwondingen in ziekenhuis’ (update)

  1. A.K. Willemse
    3 augustus 2017 at 20:04

    Ik zou willen weten of Joey bij zijn familie bekend is met heimwee. Het lijkt me voor een volwassen man geen waarschijnlijke reden om op stel en sprong naar Holland te willen afreizen.

  2. 7 augustus 2017 at 19:17

    HIJ WILDE HET ZELF,ZAG OOK WEL IN,DAT HET NIET GING LUKKEN.MAAR JOEY VOND HET MISSCHIEN JAMMER DAT HET NIET GING.DOOR DE HITTE IS DIE IN SLAAP GEVALLEN,EN ERGENS GAAN LIGGEN OP EEN PLEK WAAR ZE NIET GINGEN KIJKEN..ZE MOETEN NIET ALLEEN KIJKEN WAAR HIJ VERDWEEN,MAAR IN HET STRUIKGEWAS,IN GROTTEN,LANGS DE KUST,IN HOTELS.IK NOEM MAAR OP..IN SCHUURTJES.OF DAT IEMAND HEM VERBORGEN HOUDT.NET ZOLAND DAT DEGENE HEM ZAL VINDEN,NET ZO LANG ZOEKEN,BEWONERS ONDERVRAGEN OF ZE HEM GEZIEN HEBBEN.DIT IS VOOR DE OUDERS EN BROER EN FAMILIE EEN VERDIETIGE GESCHIEDENIS,NIET WETEND WAAR JE ZOON ZICH SCHUIL ZOU HOUDEN..IK ZOU RADELOOS WORDEN EN BLIJVEN ZOEKEN,TOTDAT HET DONKER WORDT,GENOEG WATER EN ETEN MEE NEMEN,IK LEEF MEE MET DE OUDERS EN BROER.KIJK ELKE DAG OP DE COMPUTER OF ER EEN TEKEN VAN LEVEN IS.EN IK VERTROUW BJORN EN ZIJN VROUW OOK NIET ,HET VERHAAL KLOPT VAN GEEN KANTEN,ZE WETEN BEST HOE HET ALLEMAAL IN ELKAAR STEEKT,ZE HEBBEN HEM ALLEBEI VOOR HET LAATST NOG GEZIEN,EN GELD VAN JOEY AFGEPAKT HEBBEN,DAT TIE NET HAD GEPIND

Comments are closed.