Vermissing Turkije: ‘Bjorn had flinke stapel geld’

Waar Bjorn Breukers en Derya Un Nederland verlaten zouden hebben met schulden en zonder een cent te makken, blijkt dat Breukers in Turkije rond liep met een flinke stapel bankbiljetten op zak, zo meldt een goede vriend van het stel aan De Telegraaf.

Stapel
Breukers stuurde via een chatprogramma een foto naar een vriend in Haaksbergen, waarop Breukers een groot aantal bankbiljetten vast houdt. Met het geld zou grond aangekocht kunnen worden om op te bouwen, zo liet Breukers via de app weten. ‘Breukers liet weten dat de grond een kleine 20.000 euro zou kosten.’ Waar het geld vandaan kwam, was iets waar de vriend nooit naar vroeg: ‘Daar bemoei ik me niet mee. Dat is hun zaak.’

Nieuw begin
Breukers en Un wilden in Turkije een nieuw bestaan opbouwen. Na een niertransplantatie, waarbij Breukers een nier afstond aan Un, wilden ze in Turkije gaan wonen, dichterbij de familie van Un. Ze kregen hulp van hun vriend Joey Hoffmann, die zou helpen met het bouwen van een huis. Op 8 juli wilde Hoffmann echter naar huis. Sindsdien is er van Hoffmann niets meer vernomen. Een grootschalige zoekactie is bezig om te zoeken naar sporen van Hoffmann op de plek waar Breukers en Un hun huis wilden bouwen.

Meer informatie over deze zaak lees je hier. Heb je tips of informatie over deze zaak laat het ons weten via info@haaksbergenactueel.nl

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!