Vermissing Turkije: ‘Bjorn en Derya vrijgelaten door politie’

Bjorn Breukers en Derya Un die de afgelopen dagen bivakkeerden bij de Turkse politie zijn vrijgelaten, zo meldt De Telegraaf.
Land niet verlaten
Breukers en Un zijn vrijgelaten op last van de rechter-commissaris in Turkije. Het echtpaar uit Haaksbergen mag het land nog niet verlaten en moeten zich elke week melden bij de politie. Dit is in verband met het onderzoek naar de vermissing van hun 21-jarige vriend Joey Hoffmann. Hoffmann is sinds 8 juli vermist. Ook moeten de twee vrijdagavond nog naar het ziekenhuis voor bloed- en urinetesten. Na die testen mogen ze hun spullen ophalen op het politiebureau.
Zaterdag houdt de Turkse politie een grootscheepse zoektocht naar Hoffmann waarbij ook Nederlandse speurhonden ingezet worden.

Opgelucht
Breukers en Un reageerden opgelucht op de vrijlating. Ze hebben nog veel plannen, zoals naar het ziekenhuis gaan. Daarnaast gaf het echtpaar toe samen met Hoffmann amfetamine gebruikt te hebben.

Meer informatie over deze zaak lees je hier. Heb je tips of informatie over deze zaak laat het ons weten via info@haaksbergenactueel.nl

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

  1 comment for “Vermissing Turkije: ‘Bjorn en Derya vrijgelaten door politie’

  1. Provenzano
    5 augustus 2017 at 08:01

    Mogelijk hebben die 3 meer te verbergen dan het aankopen van een huis.Wie weet mischien hebben ze drugs vanuit Nederland gesmokkeld met hen busje en die in Turkije verkocht vandaar hoop geld.Iemand die deurwaarders aan zijn broek in Nederland heeft gaat geen huis zoeken in Turkije als je geen geld hebt ,vreemd verhaal er speelt iets anders ,mogelijk zijn ze met drugs uit Nederland vertrokken in hen gammele busje.Waarschijnlijk ging dat ruzie over geld tussen Derya en Joey en niet dat Joey naar Nederland wilde.Deze 2 Bjorn en Derya hebben heel goed nagedacht wat te zeggen indien ze opgepakt zouden worden immers ze hebben alle tijd voor gehad tot ze gevonden werden het is gepland.Er is wél ruzie geweest en Joey is weggewerkt met medeweten van Bjorn.Indien hij verdwenen was hij allang gevonden ,als Joey verdwijnt in bergen en hij komt wilde dieren tegen kan je hem nooit meer vinden ,Maar deze twee hangen een ongeloofwaardig verhaal uit staat vast niet het ongeloofwaardige hoe ze war ze gegaan zijn maar ze verbergen hetgeen ze gedaan hebben onder hen geloofwaardige verhaal zodat het niet ontdekt wordt!Politie moet ze goed verhoren deze 2 liegen niet maar ze verbergen hetgeen onder hen geloofwaardige verhaal hoe ze water zochten ,hoe ze opeens weg waren etc.Maar dat Joey ondertussen weggewerkt is weten ze opeens niet deze 2 hebben iets op kerfstok!

Comments are closed.