Veertig jaar judo bij Budo Aktief

Bron: Budo AktiefHaaksbergen – Budovereniging Budo Aktief bestaat veertig jaar en viert dit uitgebreid met een reünie op zaterdag 7 november in Sporthal ’t Meuken in Sint Isidorushoeve.

Budo Aktief heeft alle leden en oud-leden uitgenodigd voor de reünie die om 14 uur zal beginnen met koffie en gebak. Gedurende de middag zullen diverse demonstraties te zien zijn van onder andere de judogroep van de VASH, maar ook door gevechtssporters en door de eigen judoka’s van Budovereniging Aktief. Ook zijn er springkussens en zullen er prijzen te winnen zijn.

Het veertigjarig jubileum is ook opgetekend in een judoboek dat samengesteld is door de vereniging. In het boekje wordt veertig jaar judo in Sint Isidorushoeve in kaart gebracht en daarbij ook het veertigjarig jubileum van trainer Henk Prinsen. Naast het boekje is er in de sporthal ook de mogelijkheid om te kijken naar oud film- en fotomateriaal.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store, Google Play Store en de Windows Phone Store.