Veel belangstelling voor The Voice of Buurse

VoiceBuurse – In verband met de te verwachten belangstelling voor het evenement The Voice of Buurse is in overleg met zaaleigenaar Winkelman besloten om te werken met toegangskaarten.

The Voice of Buurse is een evenement waarbij verschillende mensen uit Buurse optreden. De opbrengst van het evenement, dat op 17 januari plaatsvindt, gaat volledig naar het goede doel Zorgboerderij Buitenkans in Haaksbergen. Omdat tot nu toe de belangstelling erg groot is, is besloten om met toegangskaarten te gaan werken. De kaarten zijn vanaf 1 januari 2015 in de voorverkoop verkrijgbaar.

De kaarten zijn te koop bij Café Winkelman in Buurse, Dorpswinkel Wildenborg in Buurse. Ook bij Henri Scholten kunnen kaarten besteld worden. De kaarten kosten 3 euro voor een zitplaats (specifiek bedoeld voor senioren en mensen die slecht ter been zijn) en 2 euro voor een staanplaats. Kinderen tot en met 12 jaar hebben vrij entree. Als na de voorverkoop nog kaarten over zijn zullen deze aan de zaal verkocht worden op de avond van het evenement. De zaal gaat om 19.00 uur open en het evenement begint om 20.00 uur.
Donateurs van Muziekvereniging Crescendo Buurse kunnen bij de verkooppunten twee gratis toegangskaarten op naam ontvangen.

Tijdens de feestelijke avond zal er ook een loterij plaatsvinden. Loten kunnen gekocht worden voor 1 euro. Het entreebewijs is ook goed voor één lot. De loterij is mede mogelijk gemaakt door ondernemers uit Buurse en Haaksbergen.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store, Google Play Store en de Windows Phone Store.