Twents genot verhuist van dorpsrand naar centrumpand

Wijn- en drankenspeciaalzaak Twents Genot gaat per begin oktober verhuizen naar een nieuw winkelpand aan de Spoorstraat 14 in Haaksbergen. Tot die tijd zit de zaak gevestigd aan de Eibergsestraat.

De slijterij annex wijnhandel aan de Eibergsestraat is al meer dan twintig jaar een begrip in Haaksbergen. Sinds 2010 staat Lars Weernink aan het roer en is veel veranderd. De winkel is onder handen genomen en na een uitbreiding van het assortiment werd gekozen voor het lanceren van webshops. Sinds twee jaar wordt de winkel door Weernink en zijn vrouw Anne gerund.

Uitbreiding

Omdat aan de Eibergsestraar uitbreiding niet mogelijk is, is de stap gemaakt om te verhuizen. Nu wordt nog gebruikt gemaakt van een magazijn op een andere locatie, maar dat is te tijdrovend en inefficiënt, laat Weernink weten: ‘Wij willen het assortiment verder uitbreiden met nieuwe onderscheidende dranken om de klant nog beter van dienst te zijn. Door ruimtegebrek kan dit niet op de huidige locatie gerealiseerd worden, dus zijn we op zoek gegaan naar een ander pand. Door slim in te kopen kunnen wij in onze nieuwe winkel straks een enorm assortiment A-merken aanbieden voor lage prijzen.’

Streekproducten

Ook de kwaliteit van de wijnen, de juiste kennis, goede service en het adviseren van de klant staat bij Twents Genot nog steeds zeer hoog in het vaandel. Tevens zal het wijnassortiment op de nieuwe locatie flink worden uitgebreid. Er zullen wijnen van hoogwaardige kwaliteit aangeboden worden voor een betaalbare prijs en ook zal uitgebreid worden met diverse dranken uit de streek.

Verbouwing

De komende tijd zullen ze bij Twents Genot druk zijn met de verbouwing en verhuizing naar het nieuwe winkelpand aan de Spoorstraat. In het huidige pand aan de Eibergsestraat zal men tot in
ieder geval september nog geopend zijn. De ontwikkelingen van de verhuizing zijn te volgen op de Facebookpagina van Twents Genot.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden