Vermissing Turkije: Bjorn en Derya zijn volgens Turkse en Nederlandse politie in orde (update)

De twee vermiste Haaksbergenaren Bjorn Breukers en Derya Un zijn in orde. Dat meldt De Telegraaf op basis van informatie van de Turkse politie in Silifke. Het tweetal is maandag op camerabeelden vastgelegd bij een tankstation in de buurt van Ankara.

De politie in Turkije behandelt het tweetal niet meer als vermist, maar nog wel als belangrijke getuigen in de vermissing van Joey Hoffmann. Van hem ontbreekt momenteel nog ieder spoor. Het drietal was naar Turkije afgereisd om een huis te bouwen, maar raakte vervolgens vermist.

RTL-correspondent Olaf Koens had dinsdagmiddag telefonisch contact met Un. Lees het bericht hier.

Update: Ook de Nederlandse politie bevestigt dat de twee niet langer als vermist worden beschouwd. De politie heeft met het tweetal gesproken. Het onderzoek naar de 21-jarige Hoffmann gaat verder. Van hem ontbreekt nog steeds ieder spoor. De politie wil niets zeggen wat het echtpaar Breukers over de vermissing van Hoffmann heeft gezegd.

Meer informatie over deze zaak lees je hier. Heb je tips of informatie over deze zaak laat het ons weten via info@haaksbergenactueel.nl

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!