Tropical Rock op zoek naar reclamespandoek

Tropical Rock is op zoek naar één van de reclamespandoeken die ze in Haaksbergen geplaatst hadden. Het doek, dat vlakbij de Groenrijk aan de Goorsestraat in Haaksbergen geplaatst werd op een bouwhek, is verdwenen.

Ook het bouwhek zelf is verdwenen. Op Facebook roept organisator Janny Rupert op om het zeildoek en het bouwhek terug te bezorgen. Het bouwhek is beschikbaar gesteld door bouwbedrijf Rijkenbarg en is niet van de organisatie zelf. Het is de eerste keer dat het evenement georganiseerd wordt. Rupert heeft samen met Mieke Boswinkel de organisatie op zich genomen. de persoon die ervoor zorgt dat het hek en het doek terugkomen, kan een vrijkaartje verwachten.

Gemeente

In een reactie op de oproep van Rupert wel geopperd dat het doek misschien wel door de gemeente Haaksbergen weggehaald werd, maar bij de gemeente was niemand bereikbaar die antwoord kon geven op die vraag. Rupert zelf kan zich niet voorstellen dat het doek door de gemeente weggehaald is zonder een melding vooraf.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden