Trainer Michael Dikken verlaat voetbalwedstrijd tijdens rust

Voetbaltrainer Michael Dikken van VV Haaksbergen verliet dinsdagavond de wedstrijd van zijn ploeg tegen Neede in de rust. De stand was op dat moment 0-2, zo meldt TC Tubantia.

Dikken wilde geen commentaar geven over waarom hij van het veld vertrok: ‘Ik laat me er verder niet over uit. Ik weet ook niet wat er nu verder gebeurt. Misschien komt er later meer naar buiten.’ Hij kon nog niet melden of hij aanstaande zaterdag wel op de bank zit bij de wedstrijd tegen VV Hoeve Vooruit.

De trainer van Neede, Stijn Kistemaker, zei tegen de krant nog nooit zoiets gezien te hebben: ‘Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Na een drinkpauze ging bij Haaksbergen de spits op het middenveld lopen, de middenvelder liep linksback en de linksback stond ineens in de spits. Die spelers wilden ook niet meer op hun originele positie spelen. Dikken werd helemaal gek langs de kant. In de veertigste minuut raakte één van de spelers van Haaksbergen geblesseerd. Daarop riep Dikken dat ze ook zelf maar moesten wisselen, maar er gebeurde vervolgens niets. Daardoor speelden ze met tien man verder tot de rust. Tijdens de pauze zag ik hem ineens het sportpark verlaten. Als ik zelf zo te kakken zou worden gezet, was ik ook weggegaan.’

Uiteindelijk werd afgefloten op 0-3. Dikken is nog tot eind dit seizoen trainer van het eerste elftal van VV Haaksbergen, daarna vertrekt hij naar Reutem. Hij wordt vervangen door Bert van Losser.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

ADVERTENTIE[the_ad_group id=”474″]