Toneelvereniging lanceert eigen glossy JANNAÔ.

glossyHaaksbergen – Toneelvereniging Allô Jannaô viert het 65-jarig bestaan met de lancering van de eigen glossy JANNAÔ.

De toneelvereniging had voor de gelegenheid Sint Nicolaas bereid gevonden om het eerste exemplaar te overhandigen aan de voorzitster van de vereniging en een van de Pieten mocht de voorkant van de glossy aan het publiek showen.

“Met de JANNAÔ. wordt het 65-jarig bestaan gevierd en willen we op een unieke wijze de Haaksbergse bevolking enthousiast maken voor de 60 e Haaksbergse Revue ‘Allô Jannaô’ in 2017”, aldus de redactie. “Ongeveer anderhalf jaar geleden ontstond het idee om ter gelegenheid van het jubileum een magazine uit te brengen. Natuurlijk moest die JANNAÔ. gaan heten. Er werd een redactie samengesteld en die kwam in december 2015 voor het eerst bijeen. Vervolgens werd gekeken of het financieel mogelijk zou zijn om het magazine te maken. Al snel bleek dat we op de steun van vele adverteerders konden rekenen. Vanaf juli is de redactie aan de slag gegaan om de JANNAÔ. ook daadwerkelijk te realiseren. Hierbij geholpen door heel veel enthousiaste leden en anderen om er een uniek magazine van te maken. De JANNAÔ. is gemaakt met een knipoog naar de LINDA., maar natuurlijk met een lekker ‘Allô Jannaô’-sausje.”

De JANNAÔ. is voor € 2,99 te koop bij Boek en Buro, Jumbo Leussink, Lisette Fournituren, Plus Leusink, Salon Hanette, Theater De Kappen en de VVV.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!