Toch weer een Etos in Haaksbergen

Drogisterij Etos komt terug naar Haaksbergen. Nadat jaren geleden de Etos uit het straatbeeld verdween, zal eind oktober nu een nieuwe vestiging openen aan de Spoorstraat.

Het is de Apeldoornse Inge Wiegers die de zaak gaat leiden. Dat doet ze ook al enige jaren bij de Etos in Goor naar grote tevredenheid Niek en Tijn Leussink, die de Etos nu weer terug naar Haaksbergen halen. Volgens Niek Leussink was in het centrum van Haaksbergen behoefte aan een kwaliteitsdrogisterij en was er de mogelijkheid het pand aan de Spoorstraat te vullen: ‘Eén en één is dan twee. Het is vooral fijn dat weer een pand in Haaksbergen opgevuld is, want dat komt de leefbaarheid ten goede.’ Tegen de tijd dat de Etos geopend is, zal nog een leuke actie komen. ‘De eerste stappen zijn daarvoor gezet, maar nu moet eerst verbouwd worden. Maar er komt zeker wat leuks, daar kan Haaksbergen op rekenen’, laat Leussink weten.

Tijdens de verbouwing is Wiegers druk bezig om alle vacatures te vullen. Zij is met name op zoek naar mensen in het bezit van een drogisterij of een assistent-drogisterijdiploma. Maar ook scholieren worden uitgenodigd te solliciteren om bijvoorbeeld te helpen met het vullen van de vakken in de winkel. Solliciteren kan door te mailen naar inge.wiegers@ahold.com.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden