Tennisclubs starten Jeugdtennis Haaksbergen

JeugdtennisTVV

Haaksbergen – Tennisvereniging Veldmaat (TVV) en Tennisclub Haaksbergen (TCH) zijn de samenwerking gestart om de jeugd in Haaksbergen aan het tennissen te krijgen: Jeugdtennis Haaksbergen.

Door het samenwerken van de twee tennisverenigingen zijn meer mogelijkheden voor de jeugdleden van beide clubs. Zo speelt TVV op kunstgras, maar TCH op gravel. In het samenwerkingsverband van Jeugdtennis Haaksbergen kunnen de jeugdleden bij beide clubs spelen, waardoor ze op verschillende ondergronden kunnen leren spelen. De leden kunnen gebruik maken van de faciliteiten van zowel het speelterrein aan de Kolenbranderweg (TVV) als aan de Scholtenhagenweg (TCH).

De clubs werkten al geruime tijd samen voor de Haaksbergse jeugd, maar hebben nu doorgepakt. Er is een speciaal bestuur opgericht met zowel leden van TVV als leden van TCH. Binnenkort zal een informatieavond gehouden worden voor de ouders van de huidige jeugd, op woensdagmiddag 16 september zal een instuif georganiseerd worden voor de jeugd die graag kennis wil maken met tennis.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store, Google Play Store en de Windows Phone Store.