’t Varck en Brammelo houden open dag

Industrieterreinen ’t Varck en Brammelo houden op zaterdag 9 juni vanaf 12 uur een open dag. 23 bedrijven geven de mogelijkheid een kijkje te nemen achter de schermen.

De bedrijventerreinen liggen aan beide kanten van de Westsingel. De laatste jaren is veel veranderd op de terreinen en ook de komende tijd gaan nog dingen veranderen. Zo worden vijf AED-installaties geplaatst, waar ook de naastgelegen woongebieden belang bij kunnen hebben. Op de terreinen is al enige jaren camerabewaking en daarvan wordt onderzocht of dit ook positief gebruikt kan worden voor de woonwijken in het geval van onderzoek na diefstal of inbraak.

De organisatie van de open dag hopen dat de toeloop zaterdag groot is. Niet alle bedrijven op het terrein zijn geopend, maar sluiten wellicht wel een volgende keer mee of verlenen ook nu al op een andere manier hun medewerking. Het advies is om zaterdag op de fiets, lopend of op een andere manier te komen, maar vooral de auto thuis te laten.

Deelnemers aan de open dag zijn: P&S Metaalbedrijf, Langezaal, Dierenarts Praktijk, Noordendorp Transport, Henk Pen Caravans, Mees van den Brink, Michorius Installatiebedrijf, Veehof Machinefabriek, Busschers Staalwerken, Somhorst Wapenmakers, Reinaert Deuren, Nubix, Rene Wielens Diervoeders, Brummelhuis Bouw, Roost buitenkoken, The Old Com, Steps dance & entertainment, Waanders, Combi Interieurwerken, Beeswift, Ben Scharenborg, Klaver 4 all en Dijkstra Plastics. Met de puzzeltocht langs deze bedrijven zijn leuke prijzen te winnen, waaronder een ballonvaart voor twee personen.

Varck

Foto: T Varck- Brammelo / Facebook

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden