Sylvester Party voor jeugd kleinschaliger

SylvesterHaaksbergen – De Sylvester Party die al jaren voor jongeren tussen veertien en achttien jaar georganiseerd wordt, zal dit jaar kleinschaliger worden. Het feest zal voor het eerst in de kantine van sporthal De Bouwmeester aan de Bouwmeester gehouden worden in plaats van in de sporthal zelf.

De kantine van de sporthal zal omgebouwd worden tot een gezellig feestcafé, waar DJ Ramon de muziek voor zijn rekening zal nemen. De organisatie ligt in handen van volleybalvereniging HAVOC, die veel vrijwilligers inzetten, maar ook beroepskrachten voor de beveiliging. Het feest zal op zondag 1 januari om 1.00 uur beginnen en duren tot 4.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 6,00 en is inclusief twee consumpties en een snack. De garderobe is gratis.

Bij de entree zal gecontroleerd worden op vuurwerk. Omdat het feest specifiek is voor jongeren tussen de veertien en achttien jaar, wordt geen alcohol geschonken.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!