Stuntman wordt onder ede verhoord over eerder ongeval

De rechtbank in Den Bosch heeft bepaald dat de stuntman die in september in Haaksbergen een ongeluk veroorzaakte met zijn monstertruck, verhoord moet worden voor zijn vermeende betrokkenheid bij een ongeval in Asten.

Tijdens de uitzending van KRO’s Brandpunt Reporter werd de stuntman beschuldigd van het feit dat hij al eerder een ongeval had veroorzaakt. Volgens RTV Oost heeft de rechtbank dat besloten op verzoek van de vrouw die tijdens de uitzending aangaf dat ze arbeidsongeschikt raakte door het ongeluk. Bij het ongeval in Asten in 2010 zou een dragracemotor het publiek ingereden zijn, waarbij gewonden vielen. De stuntman zelf ontkent dit.

stuntman

Bron: KRO Brandpunt Reporter

Naast de stuntman worden nog meer getuigen gehoord. Ook de organisator van het evenement in Asten wordt verhoord, maar ook nog een aantal getuigen. Het is nog niet bekend wanneer het getuigenverhoor plaats zal vinden.

Een overzicht van alle artikelen inzake het ongeval met de monstertruck is hier te vinden. Een tijdlijn met daarin alle informatie in het kort op een rijtje is hier te vinden.