Straten afgesloten vanwege WinterWonderWeekend

WinterWonderWeekend

Foto: Nico Asbroek

Haaksbergen – Vanwege de opbouw en de viering van het WinterWonderWeekend op zaterdag 17 en zondag 18 december zullen delen van de Spoorstraat en de Molenstraat afgesloten worden voor doorgaand verkeer.

Tijdens de opbouw van de marktkramen op vrijdag 16 december, verzoekt de Stichting Centrummanagement Haaksbergen om geen auto’s te parkeren op de Markt ter hoogte van restaurant Sirtaki en het bouwterrein van De Vijfhoek. Zaterdag worden de marktkramen opgebouwd bij de parkeerplaatsen bij de Albert Heijn aan de Spoorstraat, de parkeerplaatsen bij het gemeentehuis op de Markt, de parkeerplaatsen tussen de Wereldwinkel en Domijn en op de Molenstraat tussen restaurant Sirtaki en Gerry keukens.

Tijdens het WinterWonderWeekend zullen delen van de Spoorstraat en de Molenstraat helemaal afgesloten worden voor doorgaand verkeer. Het evenement zal zaterdag om 17.00 uur beginnen en tot 21.00 uur doorgaan. Zondag begint het evenement om 12.00 uur en zal om 17.00 uur afgesloten worden. Op beide dagen zal Scouting De Klomp het kerstverhaal opvoeren in de levende kerststal. Zondags zal de levende kerststal uitgbreid worden met de schapen van de Haaksbergse Schaapskudde. Dan kunnen ook de eerste lammetjes bekeken worden.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!