UPDATE: Extra lange herstelronde voor straatlantaarns

straatlantaarnsHaaksbergen – De kapotte straatlantaarns waar een melding over binnenkwam bij de gemeente Haaksbergen zijn inmiddels geïnspecteerd. Er kan nu begonnen worden aan de herstelronde.

De inspectieronde stond gepland voor de eerste twee weken van oktober, maar omdat er meer verlichting aan een onderhoudsbeurt toe was, werd de inspectieronde verlengd. Pas eind oktober kon Ziut aan de herstelronde beginnen, die deels ook in november uitgevoerd wordt. Het klopt dus dat nog men nog steeds kapotte lantaarnpalen kan vinden.

Alle nieuwe meldingen die binnenkomen bij de gemeente zullen bij de volgende herstelronde meegenomen worden, die waarschijnlijk in februari 2017 plaats zal vinden.

Meldingen kunnen doorgegeven worden bij de gemeente Haaksbergen, via telefoon (053) 573 45 67 of via de website. Hierbij is het van belang om het nummer van de lantaarnpaal te noemen.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store en de Google Play Store.