Stimuleringsfonds Rabobank ondersteunt Schaapskooi

Rabobank StimuleringsfondsHaaksbergen – Het Stimuleringsfonds van Rabobank Enschede-Haaksbergen heeft opnieuw een aantal maatschappelijke, sociale en culturele doelen in Haaksbergen ondersteund.

Het Stimuleringsfonds heeft in totaliteit elf donaties toegekend, voor een bedrag van 41.500 euro. Een bedrag van 21.500 euro was bestemd voor doelen in Haaksbergen.

De Stichting Schaapskudde Haaksbergen heeft een bedrag van 10.000 euro gekregen als bijdrage voor de bouw van een nieuwe schaapskooi. De SSH ontving onlangs ook al een bedrag van afvalverwerker Langezaal voor de bouw van de nieuwe schaapskooi.

Naast de SSH zijn er ook bedragen uitgedeeld aan de buurtvereniging Mozartstraat en omgeving voor de aanschaf van een speeltoestel. De buurtvereniging krijgt 4.000 euro.

Vereniging Heemkundegroep Arfgood Buurse ontvangt 1.000 euro als bijdrage voor de aanschaf van een laptop en toebehoren, net als de Vereniging Hoksebarge Mölln voor aanschaf van audiovisuele apparatuur voor presentaties bij windmolen De Korenbloem in Haaksbergen

Zowel het Comité Projectkoor Haaksbergen als Stichting ’t Gilde Haaksbergen ontvangen een bijdrage van 500 euro. Het Projectkoor gaat het gebruiken voor het nieuwe muziekproject ‘What a wonderful world’, ’t Gilde voor het nieuwe project ‘Repair Café’.

Lokale omroep RTV Sternet ontvangt 4.500 euro voor de aanschaf van videoapparatuur voor de nieuwe Jeugdredactie die ze opgezet hebben in Haaksbergen.

In maart 2015 zal de Stimuleringsfondscommissie zich gaan buigen over nieuwe aanvragen. Deze aanvragen kunnen tot uiterlijk 10 februari 2015 aangeleverd worden bij Rabobank Enschede-Haaksbergen.