Stilte-bijeenkomst naar aanleiding van aanslagen Parijs

Stilte-bijeenkomst

Foto: Nico Asbroek

Haaksbergen – Een aantal kerken in Haaksbergen wil samen met de islamitische geloofsgemeenschap in Haaksbergen een stilte-bijeenkomst houden naar aanleiding van de aanslagen die in Parijs plaatsvonden.

In Parijs kwamen verschillende mensen om het leven bij een aanslag op de redactie van het satirische magazine ‘Charlie Hebdo’. Zowel de kerken als de islamitische geloofsgemeenschap willen zich distantiëren van geweld om welke geloofsovertuiging dan ook en willen dit graag uitdragen met de stilte-bijeenkomst. Volgens Nynke van Genderen, de voorzitter van de kerkenraad van de Hervormde gemeente Haaksbergen, wil men blijven geloven in een wereld van vrijheid en vrede.

De stilte-bijeenkomst zal plaatsvinden van dinsdagavond 13 januari om 18.30 uur tot 19.00 uur. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store, Google Play Store en de Windows Phone Store.