Spulletjes & Zo biedt webwinkels winkelruimte aan

SpulletjesHaaksbergen – Het nieuwe concept van Spulletjes & Zo biedt webwinkels aan om ook fysieke winkelruimte te hebben, zonder dat een heel pand gehuurd moet worden. Het concept is nieuw in Haaksbergen.

Spulletjes & Zo, dat gesitueerd is op de hoek van De Kalter en de Mr. Eenhuisstraat geeft eigenaren van webwinkels, maar ook kunstenaars de kans om een fysieke winkel te beginnen. Door het huren van een tafel, een kast of een stelling is het mogelijk om de aangeboden spullen van internet ook in een gewone winkel te kunnen verkopen. Naast het assortiment dat aanwezig is bij Spulletjes & Zo, kan daar ook gekeken worden op de website van de betreffende  webshop, zodat het gehele assortiment van een winkel bereikbaar is. Afhalen en eventueel retourneren van bij de webshop bestelde goederen zal in de toekomst bij Spulletjes & Zo ook tot de mogelijkheden behoren.

Ook de particulier die spullen te koop heeft die nog in goede staat zijn en wars is van Marktplaats krijgt door Spulletjes & Zo weer zin om te verkopen. Door een ruimte te huren bij Spulletjes & Zo wordt het voor je verkocht en heb je er geen omkijken naar.

Het is de huurder zelf die de prijzen invoert voor de goederen. Op het prijslabel is een code zichtbaar zodat duidelijk is voor welke huurder de omzet is. Doordat er veel verschillende huurders zijn met veel verschillende artikelen is er voor elk wat wils. Naast het huren van ruimte om spullen te verkopen is er ook een workshopruimte beschikbaar, waarin een huurder workshops kan geven.

De winkel zal in de lente open gaan, maar vooraf zullen er momenten zijn waarop geïnteresseerde huurders een kijkje kunnen nemen. Geïnteresseerden kunnen zich via de website aanmelden om op de hoogte gehouden te worden.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store, Google Play Store en de Windows Phone Store.