Sporten bij USA voor goede doel Pink Ribbon

Ruim dertig sporters werkten zich vrijdagavond in het zweet tijdens de 2,5 uur durende marathon bij USA Sport & Healthclub. Het doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor Pink Ribbon.

Pink Ribbon

Een op de zeven vrouwen wordt getroffen door borstkanker. Ook een van de meest fanatieke sporters van USA werd getroffen door de ziekte. De Haaksbergse Ada Wennemers was al 25 jaar jaar lid van de sportschool en was er zeer regelmatig te vinden, ook toen ze ziek was. Deze zomer overleed Wennemers. Reden voor Henk Uiterweerd van de sportclub om geld in te gaan zamelen voor Pink Ribbon.

Loterij

Naast de marathon zal een grote loterij gehouden worden. De loten voor deze loterij kosten 2 euro per stuk en zijn verkrijgbaar tot 15 december. Dan zal de trekking plaatsvinden. In de prijzenpot zitten diverse prijzen, waaronder een half jaar gratis sporten, maar ook een diner voor twee, gevulde boodschappentassen en een wijnpakket. De loten kunnen gekocht worden bij de sportschool aan de Trompstraat.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!