Sinterklaas dit jaar niet per trein

treinHaaksbergen – Sinterklaas zal dit jaar niet met de trein aankomen op het station van Museum Buurtspoorweg. Een verkeerd geplande datum gooide roet in het eten van het ontvangstcomité.

Sinterklaas zal daarom op 12 november om 14.00 uur aankomen op De Kalter, waar burgemeester Gerrit Jan Kok, de Haaksbergse Harmonie en een heleboel kinderen met hun ouders hem welkom zullen heten. Aansluitend zal de goedheiligman begeleid door zijn zwarte pieten en de Harmonie via de Spoorstraat naar de Markt gaan. Vanaf het bordes bij het gemeentehuis zal hij kunnen genieten van een spetterend optreden van Dansstudio MiDanza.

Sinterklaas zal met zijn gevolg rond 15.30 vertrekken richting De Veldmaat, waar hij om 16.00 uur feestelijk onthaald zal worden op de parkeerplaats bij de Plus aan de Veldmaterstraat.

Vanwege de aankomst op De Kalter zal tijdens de aankomst van Sinterklaas de Stationsstraat niet afgesloten zijn en is het parkeerterrein bij de Jumbo gewoon voor al het verkeer bereikbaar.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen App. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!