Scholten Tweewielers opent in Molenstraat

Scholten Tweewielers opende dinsdag voor het eerst de deuren aan de Molenstraat. ‘Nog niet alles is klaar hoor’, geeft Kevin Scholten snel aan. Zo ontbreekt het bordje met openingstijden nog. De fietspomp buiten voor de etalage is al wel klaar voor gebruik.

Het is één van de zaken die Scholten goed heeft laten regelen. Veel mensen komen langs om de banden van de fiets op te pompen. Nu hoeft daarvoor de fiets niet meer helemaal naar binnen, ook al is binnen, midden in de zaak, de werkplaats. ‘Ik kan de slang in de avond loshalen en de volgende ochtend weer vastmaken. Het scheelt een heleboel gedoe en op deze manier kan men zelf ook gebruik maken van de fietspomp als men dat zou willen.’

Scholten koos voor het pand aan de Molenstraat vanwege de mooie plek. Hij merkt al meteen verschil met de oude locatie aan de Buurserstraat. ‘Hier is veel meer aanloop, dat was aan de Buurserstraat echt niet zo.’ De ruime showroom staat vol met verschillende soorten fietsen, van sportfietsen tot aan elektrische fietsen. Ook aan de accessoires is gedacht. Met zoveel verschillende fietsen hoeft het niet lastig te zijn een keuze te maken, Scholten geeft graag een goed advies bij de aanschaf van een fiets.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden