Ruim 1.700 euro en een graffiti-art voor Rico-Jay

graffiti-artHaaksbergen – De sponsortocht die door Henny Groen georganiseerd werd voor de ernstig zieke Rico-Jay heeft meer dan 1.700 euro opgeleverd. Uiteindelijk werd aan het einde van de rit een cheque van 1.710,30 euro overhandigd en werd een graffiti-art onthuld.

De sponsortocht, van de Grolschveste via Haaksbergen richting Meddo en weer terug naar Haaksbergen, werd georganiseerd om Rico-Jay te helpen geld in te zamelen om voor behandeling naar Amerika te kunnen. Zo’n 150 mensen waren aanwezig om Rico-Jay te begeleiden, die zelf mee mocht rijden op een trike.

Bij terugkomst in Haaksbergen bij Sporthal De Els aan de Trompstraat, werd voor Rico-Jay een graffiti-art onthuld die door Bram Noya gespoten werd op de graffitiwand bij de sporthal.

Met de bijeengebracht 1.700 euro is Rico-Jay weer een stapje dichterbij behandeling in Amerika, maar het benodigde bedrag is nog niet in zicht. Bijdragen kan nog steeds, via ricojay.fund.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store, Google Play Store en de Windows Phone Store.