Vermissing Turkije: RTL-journalist spreekt met vermiste Derya

RTL-correspondent Olaf Koens heeft dinsdagmiddag gesproken met de vermiste Derya Un uit Haaksbergen. Dat meldt RTL Nieuws op haar website. Koens wist het nummer van Derya te bemachtigen en heeft telefonisch contact met haar gehad.

Un wil niet ingaan op vragen van Koens. “Sorry, ik heb hier geen tijd voor. Dank je wel,” zegt ze, vlak voordat ze de verbinding verbreekt. Wel bevestigt ze dat zij inderdaad Un is. Volgens RTL Nieuws blijkt uit informatie van een bron dat Un in een verklaring zegt dat zij en Bjorn Breukers door Turkije reizen. De Nederlandse politie komt later met een reactie.

Het drietal was op 30 juni in een busje naar Turkije afgereisd om een huis te bouwen voor Un en Breukers. Hoffmann zou hierbij helpen. Het drietal verdween daarna enige tijd van de radar, en van de vermiste Joey Hoffmann ontbreekt nog ieder spoor.

Update: De Turkse politie heeft laten weten dat het tweetal Breukers in orde is. Lees het bericht hier.

Meer informatie over deze zaak lees je hier. Heb je tips of informatie over deze zaak laat het ons weten via info@haaksbergenactueel.nl

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!