Roerink en Lidl presenteren plan in De Kappen

presenterenHaaksbergen – Vastgoedhandelaar Ben Roerink en Thijs Broeze van Lidl Nederland nodigen iedereen uit Haaksbergen uit om naar Theater De Kappen te komen waar zij hun plan zullen presenteren.

Tijdens de presentatie zal ook een onderzoeksrapport bekend gemaakt worden over de toekomstbestendigheid van het centrum van de gemeente Haaksbergen. De avond zal plaatsvinden in Theater De Kappen aan de Sterrebosstraat. De zaal zal open zijn vanaf 19.00 uur, om 19.30 zal begonnen worden met de presentatie. Naar verwachting zal de avond om 21.00 uur afgesloten worden.

Volgens de uitnodiging heeft het duo Roerink/Lidl een marktconforme bieding uitgebracht voor het bebouwen van het “gat in de Markt”. De gemeente heeft dit nog niet bevestigd. In de commissie Ruimte & Milieu van woensdag 7 december werd tijdens het inspreken al aangegeven dat voor het einde van deze week de bieding en de rapportage naar buiten gebracht zou worden.

Haaksbergen Actueel zal maandagavond aanwezig zijn en indien mogelijk LIVE uitzenden.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!