Bestuurder rode Toyota Aygo rijdt in op persoon

Een rode Toyota Aygo is gisteren ingereden op de bestuurder van een andere auto nadat die auto gestopt was om de Aygo te laten passeren. De bestuurder deelde de oproep op Facebook in de hoop de bestuurder van de auto te vinden.

De auto reed van Enschede naar Haaksbergen en reed via de Oude Buurserdijk linksaf naar de oude Haaksbergerdijk. Daar werd de auto bijna van de weg gedrukt door de Toyota. De bestuurder besloot te stoppen en toen de Toyota ook stopte, stapte de bestuurder uit. De Toyota gaf op dat moment gas en reed op de auto en bestuurder in, waarbij de auto totaal vernield werd. Er is contact geweest met de politie en er is aangifte gedaan.

De bestuurder is nu op zoek naar de rode Toyota Aygo met flinke beschadigingen aan de bijrijderskant. Mogelijk heeft de auto vannacht aan de Spanbeddestraat in Haaksbergen gestaan. Wie meer weet wordt verzocht contact op te nemen.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

ADVERTENTIE[the_ad_group id=”474″]

  1 comment for “Bestuurder rode Toyota Aygo rijdt in op persoon

 1. Petee
  30 april 2018 at 16:56

  Heel vervelend allemaal maar dit komt steeds vaker voor, zojuist nog reden wij gewoon 60 waar je niet harder dan 50 mag dus langzaam reden we niet, mijn vrouw filmde met haar iphone maar dat vond die bestuurder prachtig want kleven deed deze al en opdrukken, lachte ons gewoon uit met een puber ernaast op de stoel.

  Het is een landelijk probleem alhoewel het probleem ook heerst in Duitsland.
  Er is geen handhaving meer.
  We moeten allemaal een dashcam aanschaffen.
  Dat is goedkoper dan politie

Comments are closed.