Rico-Jay overdonderd door hoeveelheid kaarten

overdonderdHaaksbergen – De kaartenactie die op dit moment gaande is voor de zevenjarige Rico-Jay uit Haaksbergen is nu al een groot succes. Rico-Jay is compleet overdonderd door de vele kaarten en andere cadeau’s die hij heeft ontvangen.

Al snel werden stapels post bezorgd op het opgegeven adres en werd het tijd om Rico-Jay de eerste kaarten te brengen. Compleet overdonderd werd hij er stil van: “Zoveel kaarten alleen maar voor mij?” Naast meer dan honderd kaarten ontving hij ook ballonnen, sleutelhangers en tegoedbonnen voor dagjes uit. Rico-Jays ouders hadden al snel de tranen in hun ogen. Zijn moeder Reinette de Boer: “Het is prachtig om te zien dat iedereen zo meeleeft, maar ook heel erg onvoorstelbaar.”

Inmiddels is Rico-Jay opnieuw naar het ziekenhuis geweest voor de verwondingen aan zijn been die hij afgelopen zondag opliep. Helaas bleek er nog geen duidelijkheid te zijn over de beschadigingen aan de groeibotten in zijn been. De eerste prioriteit is nu het schoonhouden van de wonden op het been.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store, Google Play Store en de Windows Phone Store.