Reanimatieworkshop Rode Kruis en Skillz groot succes

reanimatieworkshopHaaksbergen – De reanimatieworkshop die de Haaksbergse afdeling van het Rode Kruis en Skillz jongerenwerk organiseerden, was een groot succes. Al vrij snel was de gratis workshop volgeboekt.

Vanwege de verhuizing van het Rode Kruis naar de voormalige peuterspeelzaal aan de Adriaen Brouwerstraat wilde het Rode Kruis graag wat terug doen voor de jongeren en bood de workshop aan. Al snel bleek dat niet alleen de jongeren erg geïnteresseerd waren in een workshop, maar dat mensen van alle leeftijden graag leren wat te doen bij een reanimatie. Een extra workshop werd ingepland en toen die vol zat werd besloten om ook tijdens de WinterWarme Koopzondag één en ander te demonstreren en mensen de trucs te leren.

Een aantal volgers van de workshop gaf aan graag een volledige EHBO-cursus te willen volgen, daarom gaat het Rode Kruis nu kijken naar de mogelijkheden van het geven van die cursus. Ook zonder de workshop is het mogelijk een basiscursus EHBO te volgen. Voor meer informatie of aanmelden kan contact opgenomen worden met de afdeling Haaksbergen van het Rode Kruis.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!