Rabobank geeft uitleg over veilig bankieren

veilig bankierenHaaksbergen – Phishing, cybercrime, veilig gebruik van de DigId-code, zomaar een aantal zaken die regelmatig in het nieuws komen. Speciaal voor de 65-plussers in Haaksbergen organiseert de Rabobank een middag waarin stilgestaan wordt bij deze risico’s en hoe daarmee omgegaan kan worden.

Experts van seniorenorganisatie Unie KBO en de politie gaan in op cybercrime, phishingmails, internetcriminaliteit, maar ook op het veilig gebruik van social media. Vanuit de Rabobank wordt uitgelegd wat de bank doet om veilig via de computer, tablet of telefoon te communiceren met de bank en de bankzaken te regelen.

De bijeenkomst zal woensdag 2 november plaatsvinden in Zalencentrum Het Hagen aan de Scholtenhagenweg. De grote hoeveelheid aanmeldingen voor deze middag zorgen ervoor dat de Rabobank gaat kijken of er vaker zulke informatiedagen georganiseerd moeten worden, aangezien er veel behoefte is aan extra informatie over deze onderwerpen.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store en de Google Play Store.