Praat mee over toekomstvisie Haaksbergen

toekomstvisie

Bron: Haaksbergen2030.nl

Haaksbergen – De gemeente Haaksbergen is druk bezig, in samenspraak met de samenleving, een toekomstvisie voor het jaar 2030 op te stellen. Daarom wordt iedereen gevraagd mee te denken over de toekomstvisie.

De gemeenteraad wil de nieuwe visie aan het eind van 2016 vaststellen en daarom wordt nu druk gewerkt aan de visie. De inbreng van inwoners van Haaksbergen is daarvoor cruciaal. De gemeente organiseert daarom twee toekomstcafés in Theater De Kappen aan de Sterrebosstraat. Aanwezigen zal gevraag worden wat het meest gewenste en het minst gewenste scenario is voor Haaksbergen in 2030.
De bijeenkomsten zullen worden gehouden op dinsdag 22 november (gericht op bedrijven en ondernemers) en woensdag 23 november (gericht op maatschappelijke organisaties en verenigingen). De bijeenkomsten vinden plaats in de avond, van 19.30 tot 21.30 uur. Aanmelden voor de toekomstcafés kan via de website Haaksbergen 2030. Hier is ook meer informatie te vinden over het gehele project.

Op zaterdag 26 november vindt de ‘Dag van de Toekomst’ plaats van 13.00 tot 17.00 uur in Restaurant Evers aan de Hengelosestraat 49 in Haaksbergen. Een dwarsdoorsnede van de bevolking van Haaksbergen wordt geselecteerd om mee te denken en mee te praten. Op de Dag van de Toekomst worden vier toekomstbeelden voor Haaksbergen in 2030 gepresenteerd. Deze beelden geven een idee hoe Haaksbergen er in 2030 kan uitzien. Welk toekomstbeeld heeft de voorkeur? Wat moeten we doen om het ideale scenario te verwezenlijken? Welke ideeën worden er aangedragen om te zorgen dat het in Haaksbergen ook in 2030 voor de wind gaat?

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen App. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!