Vermissing Turkije: ‘zoektocht vermiste Haaksbergenaren in Turkije wordt door politie uitgebreid’

De politie en familie van de drie vermiste Haaksbergenaren in het Turkse Silifke maken zich zorgen. Het drietal is begin juli samen naar Turkije afgereisd om een huis te bouwen.

Drie weken geleden verdween Joey Hoffmann. De man werd voor het laatst gezien in Silifke. Hij zou een taxibusje naar het vliegveld nemen, maar is daar nooit aangekomen. Vrijdagavond werd bekend dat ook het stel Bjorn Breukers en Derya Un spoorloos verdwenen was.

Eerder vandaag meldden de Telegraaf en Tubantia al dat het drietal elkaar kende en dat Hoffmann bij Breukers en Un zou hebben gelogeerd. De politie heeft op 21 juli voor het laatst contact gehad met het stel. Op 27 juli deed de familie melding dat ze vermist waren.

De politie heeft het onderzoek uitgebreid. Familie van Hoffmann is naar Turkije afgereisd om daar aangifte van de vermissing te doen. Daarna zal er ook in Turkije een zoektocht worden opgestart.

Meer informatie over deze zaak lees je hier. Heb je tips of informatie over deze zaak laat het ons weten via info@haaksbergenactueel.nl

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!