Perikelen rondom renovatie atletiekbaan opgelost

Foto: Beeldscherp Media

AVH
Foto: Beeldscherp Media

Gemeente Haaksbergen en Atletiekvereniging Haaksbergen (AVH) hebben een akkoord bereikt over een nieuw huurcontract, de huurafspraken en de compensatieregeling voor zelfwerkzaamheid. Het akkoord houdt in dat met de renovatie begonnen kan worden.

De voorbereidingsfase van de renovatie is bijna afgerond. Binnenkort wordt de aannemer aangewezen die de renovatie zal uitvoeren. Er wordt een bouwteam samengesteld bestaande uit de aannemer, de gemeente, de vereniging en de Adviesgroep Ateletiekaccommodaties die de renovatieplannen verder zal uitwerken. De daadwerkelijke renovatie zal waarschijnlijk in juli starten, in augustus zouden de werkzaamheden dan afgerond kunnen zijn.

Er zijn geen verdere details bekend gemaakt over de hoogte van de huur. De gemeenteraad buigt zich 30 mei over de overeenkomsten.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden

ADVERTENTIE

Lees ook

Reacties zijn gesloten.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Michorius
Kornuiten
Troel